"> INSTITUCIJA - Dom za ostarele Sveta Helena (Samobor) - Tretje obdobje
">
Aktivnosti - SLO Društvo - SL Naše priče - SLO

INSTITUCIJA – Dom za ostarele Sveta Helena (Samobor)

INSTITUCIJA – Dom za ostarele Sveta Helena (Samobor)

V novembru 2019 se odpira edinstvena storitev na območju Samobora in okolici, PALIATIVNA NEGA z 20 novimi ležišči. Specializirano osebje / Specializirani prostor. Pišite nam v popolnem zaupanju!

Naš moto je:

Za vas skrbimo tako kot želimo, da nekega dneva nekdo skrbi za nas.

Naše poslanstvo je zagotavljati celovito, strokovno in kakovostno vsakodnevno skrb in nego mobilnih in nepremičnih oseb tretje starosti. Skrbimo za varnost in zdravstveno oskrbo vsakega od naših uporabnikov s stalnimi specializiranimi zdravniškimi pregledi 24h. Bistveni element pri skrbi za stranke je pravilna prehrana, ki je prilagojena potrebam vsakega uporabnika, pri čemer upošteva visoke standarde HACCP. Veliko pozornosti namenjamo tudi preživljanju prostega časa naših uporabnikov, torej vadb in aktivnosti, da jim poleg nege in oskrbe omogočimo tudi užitek in zabavo. Praznujemo vse rojstne dneve in praznike. Po dogovoru z našimi strankami organiziramo tudi izlete in dejavnosti zunaj doma. Vsakih 45 dni organiziramo folklorno skupino, obisk konjereje …, ki imajo regenerativni učinek na naše stranke.

NAMESTITEV STARIH OSEB

V domu za ostarele svete Helene je 40 postelj, v bolniških sobah in apartmajih.

  • Vse sobe in apartmaji imajo naravno svetlobo in električno razsvetljavo, so klimatizirani in ogrevani. Vsi imajo tudi zasebne kopalnice in stranišča, zasebni LCD TV, telefonsko linijo in brezplačen dostop do interneta.
  • Ustanova je opremljena z dvigalom in video nadzorom
  • Objekt je opremljen s sistemom SOS s podaljški na vsaki postelji
  • USTANOVA ima veliko pokrito teraso in balkone za sprehod po celotnem domu

KONTAKT: Dom za ostarele Sveta Helena,Josipa Jelačića 30, 10430 Samobor

Ravnateljica ustanove: Dragica Dražić     01 / 2882 -995  095 /5047-485

domsvetahelena@gmail.com

Naš drugi dom za ostarele – DRUŽINSKI DOM ZA STARE OSEBE TRGOVČEVIĆ

Se nahaja v mirnem, bivalnem delu Samobora, ima 19 postelj in vse storitve, ki jih zagotavljamo na INSTITUCIJI – Dom starejših občanov Svete Helene so na voljo tudi v družinskem domu Trgovčević.

KONTAKT: Obiteljski dom za ostarele TRGOVČEVIĆ, Antuna Nemčića 39, 10430Samobor

Ravnatelj: Kristijan Trgovčević   01/3326-717   095 /5047-485 domsvetahelena@gmail.com

 

Čas Obiskov: Kadarkoli želite videti svoje ljubljene.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-content/themes/pennews/template-parts/single/style-1.php:210 Stack trace: #0 /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-includes/template.php(725): require() #1 /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-includes/template.php(672): load_template('/home/trecadobh...', false) #2 /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #3 /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-content/themes/pennews/template-parts/content-single.php(15): get_template_part('template-parts/...') #4 /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-includes/template.php(725): require('/home/trecadobh...') #5 /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-includes/template.php(672): load_template('/home/trecadobh...', false) #6 /home/trecadobhr/domains/trecado in /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-content/themes/pennews/template-parts/single/style-1.php on line 210