"> Zahvaljujoč POLARISU, moje srce spet bije kot ura - Tretje obdobje
">
Aktivnosti - SLO Društvo - SL Naše priče - SLO

Zahvaljujoč POLARISU, moje srce spet bije kot ura

Zahvaljujoč POLARISU, moje srce spet bije kot ura

“Po samo štirih mesecih uporabe energijskega diska se mi je zdravje popolnoma stabiliziralo,” trdi Danica Kovačević

Doktor, kaj je narobe z mano? Najtežje vprašanje za vsakogar, ki se ukvarja z medicino, katerega je mogoče slišati tako pogosto in na katerega ni odgovora, niti od tistih zdravnikov, za katere velja, da so najbolj strokovni. Skozi leta profesionalnega dela in toliko prakse primerjalne medicine je edino, kar se vsiljuje, odgovor, da je zdravje kompleksna podoba in odsev posameznikovega življenja na vseh ravneh. Za tiste, ki se z njem ukvarja, je izziv, kako ga razložiti pacientu in kako mu najbolje pomagati. Zelo težko je narediti anamnezo vseh vidikov življenja pacienta, ugotoviti, v kakšnih razmerah živi, katere življenjske navade, način razmišljanja. Sami se zastrupljamo zavestno, še več pa nas zastrupljajo drugi, ne da bi se mi tega zavedali. Dolga leta smo pod pritiskom okolice, doma in v službi se ubijamo s težkimi besedami, preko medijev pa v nas vlivajo strah in negotovost. In nakoncu sami proizvajamo stoksične (uničujoče) misli in vzorce misli, ki na nas delujejo destruktvno (uničujoče). In ko obrambni sistem poči, kaj mislite, kdo lahko odgovori na to preprosto vprašanje na začetku.

Skozi svoje delovne in življenjske izkušnje sem se naučil, da je preventiva edini primeren način obrambe in ohranjanja zdravja. Ko nas začne boleti hrbet je že prepozno. Seveda se je težko upreti vsem izzivom, nadzirati vse aspekte svojega življenja, saj na nekatere ne morete vplivati. Težko je spremeniti več letne življenjske navade, a vse je naša izbira in po mojem mnenju je najpomembnejše na svetu zdravje. Kar pomeni, trdno odločitev, voljo in potrpljenje, da se pozdravite. Imel sem se priložnost pogovarjati z g. Danica Kovačević (77) z Banovega Brda, ki je pred kratkim prišla k meni z res neverjetnimi novicami.
Namreč, kot pravi Danica, so se njene izrazite zdravstvene težave začele pred desetimi leti, po hudi družinski tragediji.

Njeno srce je začelo nenadzorovano biti, krvni tlak se je začel vsako dnevno drastično spreminjati, tudi z vso možno terapijo. Dobila je najtežjo diagnozo, ta je absolutna srčna aritmija. Začela je hoditi od enega specialista do drugega, terapije so se spreminjale, a izboljšanja ni bilo, življenje se je spremenilo v tesnobo. Pred petimi meseci je Danica naročila energijski disk Polaris in ga začela uporabljati. Poleg tega je imela natečene in boleče sklepe, stopala so jo tako bolela, da ni mogla hoditi. Začela je uporabljati disk na stopalih ter imela je takšne reakcije, da so ji od bolečine tekle solze, vendar je zdržala. Bolečine so postopoma izginile in sčasoma popolnoma prenehale. Zdaj hodi brez težav. Toda po štirih mesecih neprekinjene uporabe diska po navodilih, ki jih je dobila, se je srce vrnilo v normalen ritem in glej, še danes bije kot ura. Tlak, ki se je dnevno spreminja, se je normaliziral in celo prešel v hipotenzijo, zato Danica prenehala z jemanjem zdravil.

Navdušenju ni bilo konca, niti snaha, ki je specialistka nevrologije, ni mogla skriti svojega veselja. V pogovoru se je vključil tudi Daničin mož Miloš, 84-letnik, ki prav tako na različne načine uporablja disk in rešuje svoje zdravstvene težave. Pokazal nam je, kako izgleda energijsko živa voda v steklenici, ki jo hrani na disku, jo nenehno pijeta in s katero zalivata svoje rože. Odkar rože zalivamo z energetsko vodo, “so cvetovi ponoreli,” pravi Miloš. Cvetje na terasi je bilo kljub koncu oktobra, v polnem razcvetu, kot bi bilo sredi poletja. Bazilika, ki je bila le majhna posušena vejica, je dosegla 80 cm.
Danica z Polarisom in svojimi rožami.

Vsa lepota vzdušja in prijetna družba s tema zakoncema sta dala vedeti, da sta dva že 60 let v harmoničnem zakonu. Kot pravijo, če življenje piše romane, je to tisti, ki vrača vero in upanje in prikazuje vso lepoto življenja.

Posebna uporaba kode Polaris: Vse vrste bolečine, ginekološke in urološke težave, bolečine v hrbtenici in sklepih, debelost, oslabljen libido in potenca, sterilnost, hemoroidi, zaprtje in težave s črevesjem, pljučne in srčne težave, težave s ščitnico in sinusi, glavoboli, nespečnost in slabo razpoloženje…

O avtorju:
Dr. Dino Tomić, specialist ginekologije in porodništva
Že več kot 20 let raziskuje druge možnosti zdravljenja izven omejenih področij klasične medicine: kvantno in bioresonančno medicino, homeopatijo, akupunkturo in energijske tehnike.

Naročevanje in informacije na:

Marta Vilfan

cena: 34,90  eura + troškovi slanja

Tel: slovenija: 031 43 4431
Tel.: +385 95 5155 446 hrvaška
Cena: 295 kun + 32 kun poštnine
E-mail: info@polarisdisk.hr
www.polarisdisk.hr


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-content/themes/pennews/template-parts/single/style-1.php:210 Stack trace: #0 /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-includes/template.php(725): require() #1 /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-includes/template.php(672): load_template('/home/trecadobh...', false) #2 /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #3 /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-content/themes/pennews/template-parts/content-single.php(15): get_template_part('template-parts/...') #4 /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-includes/template.php(725): require('/home/trecadobh...') #5 /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-includes/template.php(672): load_template('/home/trecadobh...', false) #6 /home/trecadobhr/domains/trecado in /home/trecadobhr/domains/trecadobhrvatska.com/public_html/wp-content/themes/pennews/template-parts/single/style-1.php on line 210